Pohjois-Karjalan Luova lava -leireillä riitti monenlaista puuhaa

Pohjois-Karjalassa leireiltiin tänä kesänä 32 lapsen voimin kolmella eri Luova lava -leirillä ympäri maakuntaa. Leirit järjestettiin tänä vuonna Joensuun Rantakylässä, Tuupovaaran Koverossa ja Rääkkylän Rasivaarassa.

Paikalliset nuorisoseurantalot sekä nuorisotila tarjosivat oivat puitteet luovalle ja aktiiviselle toiminnalle. Tuttuun tapaan leireillä tutustuttiin eri esittävien taiteiden aloihin matalalla kynnyksellä. Ohjelmassa oli muun muassa musisointia, askartelua, sirkusta, oman biisin sanoittamista, luovaa liikkumista ynnä muuta mukavaa. Upeat kesäsäät kutsuivat myös ulkoilemaan paljon ja tutustumaan lähiympäristöön leiripäivien aikana.

Leiriläisten palautteissa parhaiksi jutuiksi leirillä nousivat erityisesti itse tehdyt ja koreografioidut esitykset, ulkoilu sekä sirkuksen alkeet. Myös mukavat ohjaajat saivat kiitosta. Toiveina tuleville vuosille palautteista nousivat luontoon ja metsäneläimiin liittyvät leiriteemat. Mielenkiinnolla jäämme juonimaan seuraavaa kesää. Pohjois-Karjalan leiritunnelmiin voi nyt palata kuvakansion kautta.

Lämmin ja aurinkoinen kiitos leiriläisille, ohjaajille ja yhteistyökumppaneille mukavasta leirikesästä!

Katri