Toiminta

ITIS- aluetiimi

Itis eli Itä-Suomen tiimi koostuu Itä-Suomeen alueelta Suomen Nuorisoseurojen valtuuston valituista jäsenistä, varajäsenistä sekä muista Nuorisoseurojen valtakunnallisiin luottamustehtäviin valitusta henkilöistä. 

Luova Lava

Luova lava –toiminta tarjoaa lapsille matalan kynnyksen toimintaa, jossa pääsee kokeilemaan eri esittävän taiteen lajeja. Toiminnassa tutustutaan teatteriin, musiikkiin, tanssiin ja sirkukseen.


Koulutukset

Tarjoamme erilaisia koulutuksia ohjaajille ja nuorisoseura-aktiiveille. Voit myös osallistua järjestön verkkokoulutuksiin. 


Knoppi-ohjaajakoulutus antaa nuorille valmiudet ohjaamiseen aloittamiseen. 

Tapahtumat

Alueella järjestetään erilaisia kaikille avoimia tapahtumia.


Itä-Suomen palvelualueen suurimmat tapahtumat ovat Kultturelli, Maakuntajuhlat ja Talvipäivät Iisalmessa. 


Nuoret vaikuttajat

Nuoret vaikuttajat -toiminnassa vahvistetaan nuorten osallisuutta yhteiskunnassa, kansalaisjärjestötoiminnassa sekä kuulluksi tulemista ja osallistumista niin yhteiskunnassa kuin oman järjestömme päätöksenteossa.


Julkulan nuorisotalo

Julkulan nuorisotalo on yksi Kuopion kaupungin nuorisotiloista. Sitä hallinnoi Pohjois-Savon aluetoimisto.


Tila on avoinna kaikille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille. TeatteriTorstai

TeatteriTorstai on tarkoitettu kaikille teatterista kiinnostuneille nuorille. Mukaan mahtuu näyttelemisestä, kirjoittamisesta, musisoinnista jne. kiinnostuneita nuoria.

Hankkeet

Itä-Suomen aluetoimistoissa on aktiivista hanketoimintaa. Voit tutustua hankkeisiin ja niiden toimintoihin kunkin hankkeen omalta sivulta.