Pohjois-Karjala

Pohjois-Karjalan alueella toimii 21 nuorisoseuraa. Tarkemmat kuvaukset ja tiedot nuorisoseurantaloista löydät tältä sivulta.

  • Joensuun seutu (8 nuorisoseuraa)
  • Keski-Karjala (7 nuorisoseuraa)
  • Ylä-Karjala (6 nuorisoseuraa)

Nuorisoseuratoiminta on yhteisöllistä kulttuuri-, harrastus- ja tapahtumatoimintaa lähellä sinua. Se on aina toimijoidensa näköistä ja muuntuu ajassa. Toiminta on kaikille avointa ja osallistavaa. Nuorisoseura antaa mahdollisuuksia toteuttaa itseään, kasvaa yhteisön jäsenenä ja kokea elämyksiä sekä tekemisen riemua. Nuorisoseuratoiminnan arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja moninaisuus ja se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Akkalan-Jouhkolan nuorisoseura

Akkalan-Jouhkolan nuorisoseura sijaitsee Tohmajärvellä. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan ja työllistää nuoria kesätyöntekijöitä.

Hammaslahden nuorisoseura

Hammaslahden nuorisoseura sijaitsee Joensuussa, noin 25 kilometrin päässä torilta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää nuorten avoimia peli-iltoja nuorisoseurantalolla sekä tekee aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa mm. erilaisten tapahtumien osalta.
Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
https://www.hammaslahdennuorisoseura.com/ 
https://www.facebook.com/hammaslahdennuorisoseura/
https://www.seurantalot.fi/talot/100-hammaslahden-ns-1097

Honkalammen nuorisoseura

Honkalammen nuorisoseura sijaitsee Liperissä. Nuorisoseura järjestää kansantanssitoimintaa sekä erilaista kerhotoimintaa lapsille. Seura on myös erikoistunut perinneurheilutoimintaan ja järjestää lajiharjoituksia ja kisoja mm. saappaan heitosta ja linkopallosta.
Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
https://honkalammennuorisoseura.fi/
https://www.facebook.com/people/Honkalammen-nuorisoseura-ry/100067455321351/

Höljäkän nuorisoseura

Höljäkän nuorisoseura sijaitsee Nurmeksessa, noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseurantalo ja sen ympäristössä oleva Höljäkkä-areena tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura on erikoistunut erityisesti kesäteatteritoimintaan, joka on suunnattu koko perheelle. Höljäkkä-areenalla on nähty mm. Rölli sekä Risto Räppääjä. Nuorisoseuralla on myös aktiivista hanketoimintaa.
Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
https://www.facebook.com/HoljakanNuorisoseura
https://www.seurantalot.fi/talot/1564-h%C3%B6lj%C3%A4k%C3%A4n-nuorisoseura-ry-2304

Järventauksen nuorisoseura

Järventauksen nuorisoseura sijaitsee Tohmajärvellä. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan.

Kesälahden nuorisoseura

Kesälahden nuorisoseura sijaitsee Kiteellä, noin 35 kilometrin päässä Kiteen keskustasta. 

Kiteen nuorisoseura

Kiteen Nuorisoseura järjestää mm. discoja lapsille ja nuorille sekä tukee kiteeläisiä junioriurheilijoita.

Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
https://www.kiteennuorisoseura.fi/
https://www.facebook.com/groups/1657571144481535/about?locale=fi_FI

Kivilahden nuorisoseura

Kivilahden nuorisoseura sijaitsee Ilomantsissa, noin 50 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia pieniä tapahtumia ja tekee aktiivista yhteistyötä kyläyhdistyksen kanssa.

Koveron nuorisoseura

Koveron nuorisoseura sijaitsee Joensuun kaupungin Tuupovaaran pitäjässä, noin 47 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää yhteisöllistä liikuntatoimintaa sekä koko perheen tapahtumia. Nuorisoseuralla on myös aktiivista hanketoimintaa.
Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
https://www.koveronnuorisoseura.com/
https://www.facebook.com/koveronnuorisoseura/
https://www.seurantalot.fi/talot/149-koveron-nuorisoseura-ry-1321

Lehmon nuorisoseura

Lehmon nuorisoseura sijaitsee Kontiolahdella, noin 15 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan.
Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
https://www.lehmonnuorisoseura.fi/
https://www.facebook.com/lehmonnuorisoseura/

Lieksan nuorisoseura

Nuorisoseura järjestää kansantanssitoimintaa ja osallistuu paikallisiin tapahtumiin sekä valtakunnallisille festivaaleille.
Alla oleva linkki vie nuorisoseuran nettisivuille:
https://lieksannuorisoseura.yhdistysavain.fi/

Lipinlahden nuorisoseura

Lipinlahden nuorisoseura sijaitsee Nurmeksessa, noin 9 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia koko perheen tapahtumia, tansseja toiveiden mukaisesti.
Alla oleva linkki vie nuorisoseuran Facebook-ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/394055029288?locale=fi_FI

Nuorisoseura Motora

Nuorisoseura Motora sijaitsee Joensuussa. Nuorisoseura järjestää kansantanssi- ja kansanmusiikkitoimintaa kaiken ikäisille. Nuorisoseuran ryhmät esiintyvät aktiivisesti niin maakunnassa kuin valtakunnallisilla ja kansainvälisillä festivaaleilla.
Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
http://motora.fi/
https://www.facebook.com/nsmotora/?locale=fi_FI

Nuorten Kasvu

Nuorten Kasvu sijaitsee Joensuussa. Nuorisoseura järjestää Luova lava -harrastustoimintaa lapsille maakunnassa sekä erilaisia koko perheen tapahtumia. Nuorisoseura tekee myös aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa.
Alla olevista linkeistä löytyy lisää tietoja:
https://www.nuortenkasvu.fi/
https://www.facebook.com/nuortenkasvury/

Rasivaaran nuorisoseura

Rasivaaran nuorisoseura sijaitsee Rääkkylässä, noin 9 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää yhteisöllistä liikunta- ja pelitoimintaa koko perheelle sekä erilaisia tapahtumia ja retkiä.
Alla olevista linkistä pääset Rasivaaran Facebook-sivuille:
https://www.facebook.com/RasivaaranNuorisoseura

Salmenkylän nuorisoseura

Salmenkylän nuorisoseura sijaitsee Nurmeksessa, noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää yhteisöllistä liikuntatoimintaa.
Alla olevasta linkistä pääset nuorisoseuran Facebook-sivulle:
https://www.facebook.com/people/Salmenkyl%C3%A4-Nurmes/100064759444067/

Sarvinki-Pirttivaaran nuorisoseura

Sarvinki-Pirttivaaran nuorisoseura sijaitsee Joensuussa, noin 60 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erityisesti kesäaikaan tapahtumia.

Varpasalon nuorisoseura

Varpasalon nuorisoseura sijaitsee Rääkkylässä, noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Yhteisomistuksessa oleva seurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan. Nuorisoseura järjestää erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia.
Alla olevasta linkistä pääset nuorisoseuran Facebook-sivulle:
https://www.facebook.com/varpasalonnuorisoseura/

Viekin nuorisoseura

Viekin nuorisoseura sijaitsee Lieksassa, noin 30 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseura järjestää musiikki- ja yhteisöllistä liikuntatoimintaa ja näihin liittyvää esiintymistoimintaa. Nuorisoseura on toteuttanut myös kylän kehittämishankkeita.

Värtsilän nuorisoseura

Värtsilän nuorisoseura sijaitsee Tohmajärvellä, noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseura on erikoistunut kesäteatteritoimintaan, jota se toteuttaa omistamansa navetan ylisillä. Nuorisoseura tekee aktiivista yhteistyötä muiden paikallisten yhdistysten kanssa.

Ylikylän nuorisoseura

Ylikylän nuorisoseura sijaitsee Nurmeksessa, noin 14 kilometrin päässä keskustasta. Nuorisoseurantalo tarjoaa kyläläisille ja yhteisöille kokoontumispaikan.