Uusi työntekijä esittäytyy

Moikka kaikki vanhat tutut ja uudet tuttavuudet!
Olen Katri Mäkisalo, ja olen aloittanut työt Nuorisoseurat Pohjois-Karjalan aluetoimistolla Joensuussa vuoden alusta. Työhöni kuuluu alueellinen nuorisoseuratyö toiminnanohjaajan nimikkeellä. Lisäksi toimin projektipäällikkönä Livohka -hankkeessa (ESR+).

Työkaverit kutsuvat minua paluumuuttajaksi, sillä olen työskennellyt Nuorisoseuroilla samaisella toimistolla viimeksi vajaa viitisen vuotta sitten. Silloin tein muutaman vuoden ajan sekä hanketyötä että alueellista nuorisoseuratyötä Pohjois-Karjalassa. Tässä välissä olen kartuttanut perhettä, sekä myös työkokemusta ohjaajana ammatillisen koulutuksen parissa. Mutta onpahan mukavaa olla takaisin Nuorisoseuroilla. Kulttuurinen nuorisotyö ja nuorisoseuralaisuus sykkii sydämessäni yhä.

Odotan innolla kaikkia kohtaamisia seuratoimijoiden sekä työelämäkumppaneiden kanssa. Ollaanpa yhteyksissä!

Katri