Kesätyöpesti: vastuuohjaajaksi Luova Lava- leirille (hakuaikaa jatkettu 11.5. saakka)

Nuorisoseurat Pohjois-Karjala hakee vastuuohjaajaa Luova Lava- leirille. Leiriohjaaja suunnittelee ja toteuttaa lasten kesäleirin yhdessä apuohjaajan ja Pohjois-Karjalan aluetoimiston kanssa. Leiri järjestetään Suomen Nuorisoseurojen Luova Lava- konseptin mukaan.

Luova Lava- toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa. Leiriläisillä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Tänä vuonna kattoteemana on Kiehtovat kamut, omituiset otukset.

Kesäleiri toteutetaan päiväleirinä Koveron nuorisoseurantalolla 5.-9.6.2023. Työ alkaa leirin suunnittelu- ja valmistelutöillä, jotka toteutetaan 1.-2.6. Kokonaistyöaika ajalla 1.-2.6. ja 5.-9.6. on noin 50 tuntia.
Leiri toteutuu, jos leirille on vähintään kuusi (6) ilmoittautunutta ja leirin rahoitus on varmistunut.

Työtehtävät sisältävät päivittäisen leiripäivän sujuvuudesta huolehtimisen, ohjaukseen ja paikkojen järjestelyihin osallistumisen. Toimit leirin vastuuohjaajana ja katsot, että leiritoimintaan liittyvät asiat ovat kunnossa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy kokemusta lasten kanssa toimimisesta ja omat hyvät organisointitaidot. Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä.
Eduksesi katsotaan harrastuneisuus kulttuurin alalta (esim. teatteri, tanssi, musiikki, sirkus, sana- ja kuvataide), kokemus lasten ohjaamisesta sekä halu ja kyky toimia lasten kanssa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, luovuutta sekä iloista, avointa ja innostuvaa asennetta!

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Kiinnostuitko? Laitahan hakemusta tulemaan!
Haku päättyy 11.5.2023 klo 12.00

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen:
pohjoiskarjala.nuorisoseurat@gmail.com

Lisätietoja:
Virpi Koistinen
toiminnanohjaaja / Nuorisoseurat Pohjois-Karjala
p. 050 439 8833
virpi.koistinen@nuorisoseurat.fi

miiak